طرز تهیه کیک یخچالی با پودینگ شکلاتی و موزی و بیسکویت پتی بور

پودینگ یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای نشاسته‌ای در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف است. پودینگ را هم به صورت ساده با طعم‌های مختلف از وانیلی گرفته تا شکلاتی و … و هم به صورت آماده و فوری می‌توانید تهیه کنید. اما با پودینگ می‌توانید انواع کیک یخچالی خوشمزه را هم درست کنید. طرز تهیه کیک یخچالی با پودینگ شکلاتی و موزی و بیسکویت پتی بور را در مجله کوک شو بخوانید.

 

مواد لازم

پودینگ شکلاتی: ۴ بسته

پودینگ موز: ۱ بسته

بیسکویت پتی بور: ۳ بسته

 

طرز تهیه

برای درست کردن این کیک یخچالی با پودینگ و بیسکویت از پودینگ آماده و فوری استفاده می‌کنیم که در طعم‌های مختلف در بازار وجود دارد. شما می‌توانید در این طرز تهیه جای پودینگ موز و شکلاتی را عوض کنید، یعنی پودینگ غالب شما موزی باشد. یا از انواع دیگر پودینگ وانیلی، نسکافه، توت فرنگی، آلبالو و … همراه با پودینگ شکلاتی و طبق ذائقه خودتان استفاده کنید.

 

پودینگ‌ها را طبق دستور روی بسته درست کنید. عموما برای درست کرده پودر آماده پودینگ فقط به مقداری شیر طبق مقدار دستور روی بسته نیاز دارید. پودینگ شکلاتی و موزی را در ظروف جداگانه آماده کنید. در یک ظرف پیرکس مستطیل ابتدا یک لایه بیسکویت پتی بور (یا هر بیسکویت دیگر که دوست دارید از اوریو گرفته تا ساقه طلایی و …) بچینید. یک لایه پودینگ موز بریزید، یک لایه بیسکویت بچینید، یک لایه پودینگ شکلاتی بریزید، دو لایه بیسکویت بچینید و دوباره یک لایه پودینگ شکلاتی بریزید.

 

 

لایه آخر کیک باید پودینگ شکلاتی باشد. کیک یخچالی پودینگ شکلاتی را ۳ الی چهار در یخچال بگذارید تا بیسکویت‌ها نرم شوند و پودینگ به خورد بیسکویت‌ها برود و حالت کیک پیدا کند. روی کیک یخچالی پودینگ شکلاتی را با میوه یا خامه صبحانه فرم گرفته یا بیسکویت خرد شده و شکلات رنده شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *