طرز تهیه کرانچی سیب زمینی پنیری خانگی به ساده‌ترین روش ممکن

کرانچی در کنار چیپس و پفک از جمله محبوب‌ترین تنقلات و اسنک‌ها برای بچه‌ها و بزرگ‌ترهاست. برای اینکه بتوانید تنقلات را سالم‌تر و رژیمی‌تر مصرف کنید به راحتی می‌توانید در خانه آن‌ها را تهیه کنید. طرز تهیه اسنک کرانچی سیب زمینی پنیری خانگی که چیزی شبیه چوب شور و کراکر سیب زمینی است به ساده‌ترین روش ممکن را در مجله کوک شو بخوانید.

 

مواد لازم

سیب زمینی: نیم کیلوگرم

پنیر چدار: ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت: ۱۰۰ گرم

نمک: ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری

پودر فلفل پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز: در مجموع ½ قاشق چایخوری

جعفری خشک و کنجد: اختیاری

 

طرز تهیه

برای درست کردن اسنک کرانچی سیب زمینی پنیری ابتدا باید سیب زمینی‌ها را بشورید و آب‌پز کنید. پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و خوب له کنید. سپس پنیر چدار رنده شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و ورز دهید تا یکدست شود. اگر کرانچی تند و فلفلی دوست دارید به جای فلفل سیاه از پودر فلفل قرمز استفاده کنید. در صورت تمایل مقداری جعفری خشک و کنجد هم به مواد اضافه کنید. سپس مایه سیب زمینی به دست آمده را روی یک تخته یا سطح کارتان پهن کنید.

 

قطر مایه باید ۱ سانتی‌متر باشد و سپس با یک چاقوی تیز به صورت برش‌های باریک برش بزنید. در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید. قرار است کرانچی‌ها در روغن شناور باشند پس مقدار روغن کم نباشد. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد کرانچی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. در یک دیس دستمال بگذارید و کرانچی‌ها را روی آن بچینید تا روغن کرانچی گرفته شود. کرانچی را با سس تند، سس تارتار یا دیپ سس پنیر چدار میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *