طرز تهیه کیک هلو مجلسی با بافتی نرم و اسفنجی بدون آب و روغن

علاوه بر میوه هلو که به تنهایی ده‌ها فایده برای سیستم ایمنی بدن دارد و سبب تقویت آن می‌شود درست کردن انواع نوشیدنی، اسموتی، شیرینی، مربا، کمپوت و البته کیک و شیرینی با هلو از قدیم‌الایام مرسوم بوده است. کیک هلو اسفنجی از انواع کیک اسفنجی بدون آب و روغن و شیر است. طرز تهیه کیک هلو مجلسی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف و اسفنجی و پف عالی را از سایت آشپزی Natashaskitchen در مجله کوک شو بخوانید.

 

مواد لازم برای ۸ نفر

آرد همه منظوره و الک شده: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

بیکینگ پودر: ۱ و ½ قاشق چایخوری

نمک: ¼ قاشق چایخوری

کره نرم شده در دمای محیط: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دا

تخم مرغ درشت در دمای اتاق: ۳ عدد

پوست لیموترش رنده شده: ½ قاشق چایخوری

عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری

هلو رسیده و نرم: ۴ عدد متوسط (بدون پوست و هسته به صورت مکعبی خرد کنید)

پودر قند: مقداری برای تزیین کیک

 

هر لیوان فرانسوی دسته‌دار که ما آن را یک پیمانه در نظر می‌گیریم معادل ۱۲۵ گرم آرد است. اگر ترازو دارید بهتر است آرد را حتما اندازه بگیرید که بافت کیک شما شل یا خیلی سفت نشود.

 

مرحله اول

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن و تنظیم کنید تا گرم شود. یک قالب کمربندی ۲۳ سانتی‌متری را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.

 

مرحله دوم

در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا پف کند و پوک شود.

 

مرحله سوم

حالا تخم مرغ‌ها را یکی یکی بشکنید و به ترکیب کره و شکر اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود. سپس پوست لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله ترکیب مواد خشک که با آرد مخلوط کرده بودید را اضافه کنید. با دور کند همزن همه مواد را هم بزنید. همین که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند کافی است چون هم زدن بیش از حد بافت کیک را خشک می‌کند.

 

مرحله چهارم

در این مرحله هلوهای مکعبی خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر با لیسک مواد را مخلوط کنید. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید. خرد کردن هلوها به صورت مکعبی سبب می‌شود آب هلو و شیره هلو بافت کیک را حسابی نرم و لطیف و خیس کنید. می‌توانید هلوها را پوره کنید اما خرد شده به صورت مکعبی باعث می‌شود که موقع خوردن کیک، بافت هلو زیر دندان‌تان بیاید که بسیار لذت‌بخش است.

مایه کیک هلو را در قالب بریزید و به مدت ۱ ساعت در طبقه وسط فر بپزید. در طول زمان پخت کیک به هیچ وجه درب فر را باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد. بعد از پخت کیک آن را روی یک توری فلزی بگذارید تا سرد شود و سپس روی آن پودر قند الک کنید. به جای پودر قند از شکلات آب شده هم می‌توانید استفاده کنید.

حتما بخوانید طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی یا سویا به روش و طعم نذری+نکات پخت سویا

برای تهیه این کیک اسفنجی به جای هلو از شلیل، زردآلو، توت فرنگی و … هم می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه کیک هلو اسفنجی مجلسی به صورت کاپ کیک پای هلو یا همان مافین و در قالب‌های کاپ کیک با همین مایه کیک می‌توانید درست کنید. با این مقدار مواد حدود ۸ الی ده کاپ کیک خواهید داشت.

در صورت تمایل می‌توانید کیک را با خامه فرم گرفته که با خامه قنادی یا خامه صبحانه درست کرده‌اید تزیین کنید. مقاله طرز تهیه خامه فرم گرفته را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *